top of page

Meld dig ind i ACTT International

Velkommen til vores non profit nødhjælpsorganisation, som har til formål at sikre alle menneskers ret til at leve et liv i frihed og fred. I øjeblikket dedikerer vi vores resurser på at støtte Ukraine i deres tid med krise og nød. Ukraine har været igennem mange udfordringer i det seneste år, og desværre er det ofte de mest sårbare mennesker, der lider mest under sådanne omstændigheder.

Vores nødhjælpsorganisation er dedikeret til at støtte dem i nød. Vi arbejder tæt sammen med lokale organisationer i Ukraine for at sikre, at de midler, vi indsamler, når frem til dem, der har mest brug for det. Vi samarbejder også med internationale nødhjælpsorganisationer for at sikre, at vores arbejde er effektivt og koordineret.

Vi vil gerne opfordre dig til at overveje at blive medlem af vores nødhjælpsforening og dermed bidrage til vores arbejde med at hjælpe de mennesker i Ukraine, der har mest brug for det. Som medlem vil du modtage regelmæssige opdateringer om vores arbejde og de resultater, vi opnår.

Din støtte vil gøre en stor forskel i de menneskers liv, der er ramt af krisen i Ukraine. Det kan være med til at sikre, at de får adgang til mad, medicin og andre livsnødvendige forsyninger. Det kan også hjælpe med at støtte lokale organisationer, der arbejder på at skabe positive forandringer i deres samfund.

mønt.jpg

Vælg dit medlemsskab

 • BLIV STØTTEMEDLEM

  19kr.
  Hver måned
  Støt vores nødhjælpsarbejde med 19 kr. om måneden
   
  • Gør en forskel for bare 19 kr. om måneden
 • MEST VÆRDI

  BLIV MEDLEM

  250kr.
  Hvert år
  Bliv medlem af ACTT INTERNATIONAL
   
  • Du modtager din personligt indgraverede medlemsmønt
bottom of page