top of page

Vores nødhjælpsprojekter

ACTT INTERNATIONAL har slået sig sammen med Ukrainian Help Hub. Vi har etableret et samarbejde med Moss Copenhagen, som har trykt tre forskellige t-shirts med motiver tegnet af Ukrainske flygtningebørn. Disse T-shirts bliver sat til salg verden over, og alt overskud går ubeskåret til vores projekt med at renovere et hjem for mentalt hadicappede i Lviv, Ukraine. Læs mere om projektet her

ACTT INTERNATIONAL har siden krigens start indsamlet og transporteret nødhjælp til Ukrainske civile, samt livredende materiel til den Ukrainske hær. Vi har til dato medvirket til indsamling og transport af mere end 200 tons nødhjælp. Vi samarbejder i høj grad med både statslige og private organisationer i Ukraine, omkring fordelingen af nødhjælpen.

IMG_2843.JPG

ACTT INTERNATIONAL er indgået i et samarbejde, bestående af flere organisationer og virksomheder. Samarbejdet har vi valgt at kalde for "Together we are stronger". Vi løfter større nødhjælpstransporter i flok, og har i netværket en eller flere ugentlige transporter til Ukraine.

ACTT INTERNATIONAL har gennem vores indsamlings komite "Støt Ukraines soldater" støttet den Ukrainske hær med livredende materiel. Herunder blandt andet turnikeer, brandslukningsmaterial og medicinaludstyr. Vi er desuden en del af et netværk, som indtil nu har produceret og leveret mere end 1.000 skudsikre veste.

Vi har ligeledes ydet støttet de danske soldater der har valgt at kæmpe i Ukraine. Se mere om arbejdet i DR dokumentaren "De danske Ukrainekrigere

280642447_130544959576414_455154713893876167_n.jpg
julefest_edited.jpg

ACTT INTERNATIONAL er til stede i Polen, hvor vi er aktive på Stettins flygtningecentre. Vi indsamler og transporterer jævnligt børnetøj og fødevarer. I december donerede vi blandt andtet 1.500 indpakkede julegaver, som blev uddelt til byens flygtningebørn ved et stort julearrangement.

bottom of page