top of page


UKRAINE ROCKS

Gram slot, 28. maj 2023

Fundraising event til fordel for Ukraine, i samarbejde med Ukraine rejser og Gram slot. Oplev 6 af de største upcoming rock og metalbands fra Ukraine, til et brag af en fest på Gram slot!

ukraine rocks.jpeg

PAINTBALL EVENT BRANDE, 17/9 2022

Fundraising event, til fordel for vores arbejde med renoveringen af speciel kirurgisk afdeling, Institute of traumatology & orthopedic på National academy of medical science, Kyiv, Ukraine.

Paintball Player

Hospitalerne i Ukraine kan ikke følge med. Danmark har lovet at tage imod 35 hårdt sårede soldater til behandling her i landet, men det akutte behov er enormt. Kyiv central hospital har derfor udvidet kapaciteten, og har inddraget tidligere lukkede afdelinger til en ny kirurgisk afdeling for særligt, hårdt sårede soldater. Lokalerne er ikke tidssvarende, og trænger over alt til kraftig renovering, dette på trods af at de allerede er taget i brug. Vi har i ACTT International påtaget os opgaven med renoveringen, og har i den forbindelse allerede sendt for mere end 2.500.000 kr. hospitals udstyr af sted. Blandt andet senge til hele afdelingen, operationsborde, samt diverse hjælpemidler, doneret af RV Aalborg sygehus. Vi står nu over for renoveringen af selve lokalerne, hvilket medfører et akut kapital behov på 180.000 Euro. Dette event skal være med til at finansiere selve fundraisingen, og giver jer som virksomhed, klub, forening eller venner, en unik mulighed for at støtte os i arbejdet med at få det ført hurtigt ud i livet, helt i tråd med vores motto, Mindre snak - Mere handling!. 

Information og tilmelding

Der kan tilmeldes i hold af 6 deltagere, og hvert hold spiller 1 time. Der spilles to hold ad gangen mod hinanden, og det hold der har opnået flest point, bliver dagens vinder og modtager et flot trofæ.

Jeres spilletid vil blive tildelt efter tilmelding, og foregår i tidsrummet fra 10.00 - 19.00

Det koster 350 kr. pr. deltager at være med, og alt overskud går direkte til vores arbejde.

Deltager prisen inkluderer leje af bane, våben og kugler. Leje af kedeldragt er ikke inkluderet, så kom gerne i tøj der må blive beskidt.

Der er mulighed for køb af øl og sodavand, samt en pølse fra grillen.

Tilmelding kan ske på mail til info@acttinternational.com. For yderligere information og spørgsmål kan i kontakte os på tlf. 70 60 40 09.

bottom of page