top of page

Bliv frivillig i ACTT International

Velkommen til ACTT International - en nonprofit nødhjælpsorganisation, der arbejder for at hjælpe dem i nød rundt omkring i verden, samt arbejder for at sikre alle menneskers ret til et liv i frihed og fred. Vi er en non profit organisation, der er drevet af en passion for at hjælpe andre og gøre en forskel i verden.

Vi er altid på udkig efter frivillige, der deler vores mission og ønsker at gøre en forskel i verden. Uanset om du er en erfaren nødhjælpsarbejder eller en person, der bare ønsker at hjælpe, har vi brug for din hjælp.

Som frivillig i ACTT International vil du have mulighed for at arbejde i nogle af verdens mest udsatte områder og hjælpe de mennesker, der har brug for det mest. Vi tilbyder forskellige muligheder for frivilligt arbejde, herunder aktive nødhjælpsindsatser, fundraising, indsamling, administrativt arbejde og meget mere. 

Vi tror på, at hver enkelt person kan gøre en forskel, uanset alder, erfaring samt psykiske eller fysiske handicaps, og at sammen kan vi skabe en verden, hvor alle har adgang til de mest grundlæggende behov og muligheder. Hvis du ønsker at gøre en forskel i verden, er der ingen bedre måde at gøre det på end ved at blive frivillig i ACTT International.

Tøv ikke med at kontakte os for at finde ud af mere om, hvordan du kan blive en del af vores team. Sammen kan vi gøre en forskel i verden.

Oplevelser

Som frivillig nødhjælpsarbejder i ACTT International, er du garanteret oplevelser ud over det sædvanlige. Uanset om du er til fart og spænding, eller dit hjerte bløder for at gøre en mærkbar forskel for mennesker eller dyr.

Sammenhold

Som frivillig i ACTT International, er du aldrig alene. Du bliver en del af et sammenhold der går langt ud over nødhjælp. Vi støtter hinanden, og står sammen både i, og uden for foreningen.

bottom of page